Informatie rondom Corona virus en onze dienstverlening

by | 17 mrt, 2020 | Actueel

Door de uitbraak van het Corona virus (Covid-19) zijn het ongewone tijden. Uiteraard stellen wij uw gezondheid en die van uw dierbaren voorop. Ook wij treffen hiervoor de nodige maatregelen.
NetjesScheiden blijft open en de verwachtingen zijn dat de impact van het Corona virus beperkt zal zijn op de doorlooptijden.

 

Omdat NetjesScheiden voornamelijk online werkt, zijn we goed in staat om de behandeling normaal te laten verlopen. Al onze collega’s en scheidingsexperts werken vanuit huis, hierdoor verminderen we eventueel besmettingsgevaar. De Service Desk blijft dus ook via e-mail en telefoon bereikbaar. Als je een vraag hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

De rechtbank streeft naar de doorgang van schriftelijke zaken. Wij verwachten dat er rekening gehouden moet worden met een langere verwerkingstijd i.v.m. het Corona virus . Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dit updaten via ons blog.

 

Mocht u nog vragen hebben dan zijn we te bereiken via 030-224 25 77 en via klantservice@netjesscheiden.nl.

Waar wil je meer over weten?

Wij hebben de meest relevante onderwerpen voor je op een rij gezet.

Online scheiden

Online scheiden is de snelste en goedkoopste manier om te scheiden.

Gratis scheiden

Onder voorwaarden kun je samen gratis scheiden.

Partnerschap ontbinden

Een geregistreerd partnerschap kun je in enkele muisklikken ontbinden.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 8,9 

Wat anderen over ons zeggen

Wij helpen jaarlijks zo'n 2000 koppels om soepel te scheiden, tot volle tevredenheid van alle partijen.

Klantbeoordelingen

8.9

Onze keurmerken

High Trust

Wij werken op een duurzame manier samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Zo maken we samen het proces van het aanvragen van gesubsidieerde rechtsbijstand makkelijker en eenvoudiger.

MfN

Wij werken met mediators die gecertificeerd MfN-registermediator zijn. Dit betekent dat zij een opleiding hebben gevolgd om mediator te worden. Zij hebben hun kwaliteiten en ervaring als mediator aangetoond met verschillende toetsen. 

ADR

Ook werken wij met mediators die voldoen aan de hoge kwaliteit- en onderhoudseisen van het ADR. Het ADR Register is een onafhankelijk keurmerk dat een verzoek heeft ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand om, net als de MfN, door de Raad te worden erkend.