Kidsverhuisbox bij scheiden

Verhuizen is voor  kinderen vaak spannend. Welke spulletjes komen waar te staan als je opeens twee huizen hebt om in te wonen? De Kidsverhuisbox is ontwikkeld om verhuizen voor kinderen leuker en makkelijker te maken.

NetjesScheiden en de Kidsverhuisbox

Bij NetjesScheiden vinden wij het belangrijk dat kinderen net zo goed door de scheiding heen geholpen worden als volwassenen. Daarom krijgen onze klanten 10% korting op de Kidsverhuisbox. De kortingscode ontvang je bij het opstarten van een online scheiding met kinderen onder de 18 jaar.

 

Waarom de Kidsverhuisbox?

Verhuizen is voor volwassenen al spannend, laat staan voor kinderen. Er is veel onzekerheid. Zowel over de scheiding als over de verhuizing. Welke spulletjes komen waar te staan als je opeens twee huizen hebt om in te wonen? Gaat al het speelgoed wel mee en in welk bed moeten ze slapen? Afscheid nemen van hun vertrouwde wereld is niet makkelijk.

Voor wie is de Kidsverhuisbox?

Er zijn drie verschillende Kidsverhuisboxen voor drie verschillende leeftijdscategorieën: 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar. De Kidsverhuisbox is er dus voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De inhoud van de box is aangepast op het leer- en denkvermogen en de interesses per leeftijdscategorie.

Wat zit er in de Kidsverhuisbox?

De inhoud van de box is aangepast op het leer- en denkvermogen per leeftijdscategorie.

Kidsverhuisbox

Inhoud van de Kidsverhuisbox

Inclusief
 • Verhuisdoos met kleurplaat
 • Persoonlijk kaartje
 • Verhuis-doeboekje
 • Aftelkalender
 • Bouwplaat
 • Kleurenwaaier
 • Uitdeelkaartjes
 • Stiften
 • Knuffel
 • Leuke extra’s
Eventueel
 • Rolmaat
 • Tijdcapsule

Natuurlijk is er nog genoeg ruimte in de Kidsverhuisbox voor alle eigen spulletjes die niet mogen ontbreken tijdens de verhuizing.

Vergeet niet om tijdens het bestelproces, naast de kortingscode van NetjesScheiden, ook de naam van je kind in te vullen! Dan krijgen ze een kaartje met hun naam erop bij hun eigen box.

Wat maakt de Kidsverhuisbox een must voor elke verhuizing?

De Kidsverhuisbox maakt verhuizen een avontuur! De box geeft structuur en houvast, zodat kinderen weten wat ze kunnen verwachten. Het neemt onzekerheden weg. In het verhuis-doeboekje komt alles aan bod: Het opruimen, inpakken, het nieuwe huis en nog veel meer!

Let op! De Kidsverhuisbox is niet alleen voor tijdens-, maar ook voor de voorbereiding op de verhuizing. Bestel de box dus op tijd!

Kinderen en scheiden

Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar?
Dan is het laten maken van een ouderschapsplan verplicht.

600+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Waar wij voor staan

Wij handelen in goed overleg jullie scheiding netjes af.

Betaalbaar

Vaste en duidelijke prijzen.
Subsidie bijna altijd mogelijk.

}

Snel

Een scheiding kan binnen 5 à 6 weken geregeld zijn.

Makkelijk

Ons scheidingsproces is heel makkelijk en online te regelen.

Professioneel

Onze scheidingsexperts en mediators
zorgen voor hoge kwaliteit.

l

Online

Het proces verloopt online, bezoek is niet nodig.

Wat anderen over ons zeggen

Wij helpen jaarlijks zo'n 2000 koppels om soepel te scheiden, tot volle tevredenheid van alle partijen.

Klantbeoordelingen

9.2

Onze keurmerken

High Trust

Wij werken op een duurzame manier samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Zo maken we samen het proces van het aanvragen van gesubsidieerde rechtsbijstand makkelijker en eenvoudiger.

MfN

Wij werken met mediators die gecertificeerd MfN-registermediator zijn. Dit betekent dat zij een opleiding hebben gevolgd om mediator te worden. Zij hebben hun kwaliteiten en ervaring als mediator aangetoond met verschillende toetsen. 

ADR

Ook werken wij met mediators die voldoen aan de hoge kwaliteit- en onderhoudseisen van het ADR. Het ADR Register is een onafhankelijk keurmerk dat een verzoek heeft ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand om, net als de MfN, door de Raad te worden erkend.