Over ons

Maak kennis met ons team en onze kernwaarden.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 9,2 op Kiyoh.nl!

Over ons

Trouwen is een mooie ervaring in je leven, maar later kan je tot de conclusie komen dat scheiden een betere stap is. Het beeld dat veel mensen hebben van een scheidingsproces is niet meer van deze tijd. Scheiden kan veel makkelijker, sneller en goedkoper. Maak daarom kennis met NetjesScheiden, de specialist in online scheiden.

 

NetjesScheiden is onderdeel van Codator. Een holding die bestaat uit meerdere labels, elk gespecialiseerd in het geven van juridisch advies. Wij houden van duidelijke taal en heldere oplossingen voor een vaste prijs. NetjesScheiden is een volledig online dienstverlening die scheiden eenvoudig en betaalbaar maakt.

Ons team staat voor jullie klaar

NetjesScheiden is dé gecertificeerde specialist in online scheiden en werkt elke dag om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ons team van juristen staat klaar voor al jullie vragen en zijn telefonisch te benaderen of door middel van een persoonlijk videogesprek. Net wat jij wil. Samen werken we aan één doel: snel, gemakkelijk en netjes scheiden.

Maak kennis met ons team

Deze specialisten staan je bij gedurende jouw scheidingsprocedure.

Daniël Nieuwendijk

Daniël Nieuwendijk

Klantadviseur

Suzan Arbouw

Suzan Arbouw

Klantadviseur

Ronaldo Manuhutu

Ronaldo Manuhutu

Klantadviseur

Tom Derrez

Tom Derrez

Scheidingsspecialist en Mediator

Aepril Lokhorst

Aepril Lokhorst

Scheidingsspecialist en Mediator

Saida Sadiqi

Saida Sadiqi

Scheidingsspecialist en Mediator

Robert den Nijs

Robert den Nijs

Scheidingsspecialist en Mediator

Zindzi Fuchs

Zindzi Fuchs

Scheidingsspecialist

Lisanne Sol

Lisanne Sol

Scheidingsspecialist

Onze werkwijze en kernwaarden

Ontdek hier meer over hoe wij te werk gaan.

Zo gaan wij aan de slag

Allereerst vragen jullie eenvoudig online meer informatie bij ons aan over een van de pakketten die we voor jullie klaar hebben staan. Vervolgens nemen we de tijd om vrijblijvend een intakegesprek met je te voeren om een inschatting te maken van jullie persoonlijke situatie en te bepalen welke vorm van online scheiden hierbij aansluit. Dat klopt, jullie kunnen je scheiding volledig online bij ons regelen met een pakket dat bij jullie past! Na het intakegesprek, krijgen jullie toegang tot een online portaal waar jullie alle benodigde documenten kunnen invullen en uploaden. Indien nodig staan onze juridische experts natuurlijk voor jullie klaar. De online scheiding wordt snel afgehandeld en een dure advocaat of rechtbankbezoek is niet meer nodig.

Robert den Nijs en Aepril Lokhorst

Zo houden wij de kosten laag

Doordat wij onze diensten uitsluitend online aanbieden, zijn we in staat om onze kosten laag te houden en betaal jij niet de hoofdprijs. Wij begrijpen dat een scheiding een ingrijpende gebeurtenis is en hechten daarom veel waarde aan persoonlijke aandacht. We zijn onpartijdig en blijven snel met jullie schakelen zodat de procedure vlot door blijft lopen. Ja, we zijn gemakkelijk te bereiken en betaalbaar maar weten heel goed waar we mee bezig zijn. Ons team van juridische experts heeft sinds 2003 ervaring met online scheiden en helpen jaarlijks zo’n 1000 koppels om soepel te scheiden.

Onze partners

Goede samenwerkingsverbanden voor de beste dienstverlening.

Bij NetjesScheiden zijn we specialist in online scheiden. Wij zijn aangesloten bij de volgende partners zodat we de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen.

ADR

Onze mediators zijn geregistreerd bij het ADR Register. Het ADR Register is een onafhankelijk keurmerk dat hoge eisen stelt aan alle mediators die hierbij zijn aangesloten. Wij voldoen aan de kwaliteit- en onderhoudseisen van het ADR en vallen net als MfN-mediators onder het klacht en tuchtrecht. Het ADR Register wordt tevens erkend door de Raad voor Rechtsbijstand.

High Trust

Wij werken samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. High Trust maakt het proces van het aanvragen van gesubsidieerde rechtsbijstand makkelijker en eenvoudiger. We werken vanuit een gezamenlijk startpunt naar een gezamenlijk eindpunt wat zorgt voor een uitstekende basis voor een duurzame samenwerking met de Raad.