Vuur- en aardetekens de meeste kans op scheiding

door | 28 nov, 2023 | Actueel

Een sterrenbeeld is een groep sterren die in een bepaalde tijd wordt belicht door de zon en een figuur vormt. In totaal zijn er twaalf verschillende sterrenbeelden met elk hun eigen eigenschappen. Ben je bijvoorbeeld een ram, dan sta je bekend als zelfverzekerd en avontuurlijk. Een kreeft staat bekend als emotioneel en vriendelijk. Aan de hand van deze eigenschappen kan worden gezegd welke sterrenbeelden de grootste kans op een scheiding hebben en waarom. 

 

Vuurtekens denken in de liefde meestal niet na voor zij iets doen 

Ben je als sterrenbeeld een Ram, Leeuw of Boogschutter? Dan kan je van de één op de andere dag stapelverliefd worden op een ander. Vaak geef je de volle 100 procent. Dezelfde energie en tijd die in een ander wordt gestoken, wordt ook terugverwacht. Ga je een relatie aan met één van deze sterrenbeelden, dan hoef je je geen dag te vervelen. Het grootste struikelblok in een relatie voor een vuurteken als sterrenbeeld is het ego en de directe manier van praten. Besluit je om te gaan scheiden van een Ram, Leeuw of Boogschutter? Dan kan je partner wel eens ontploffen. Gelukkig duurt dit niet lang en is het verdriet om een scheiding meestal snel voorbij. 

 

Aardetekens kunnen slecht tegen onrust 

Een Stier, Maagd of Steenbok staat bekend als zorgzaam en trouw. In een relatie wordt rust, reinheid en regelmaat als belangrijk gezien. Ben je de partner van een aardeteken en zorg je voor onrust? Dan zal je merken dat dit zorgt voor nerveus of jaloers gedrag. Besluit je te gaan scheiden van je partner met één van deze sterrenbeelden, dan is het moeilijk om hier goed mee te praten. Echte gevoelens zullen niet snel worden laten zien en het duurt soms maanden om minder verdriet te voelen. 

 

Ben je van plan om te gaan scheiden? Online scheiden is de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier. NetjesScheiden helpt je hier graag bij. Als het jullie niet lukt om goede afspraken samen te maken, is het handig om te scheiden met hulp van een mediator. Samen met een expert zoek je naar de juiste oplossingen voor jouw situatie. 

 

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Alsjeblieft, jouw stappenplan

Hieronder kun je het stappenplan van NetjesScheiden gratis downloaden.

600+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wat anderen over ons zeggen

Wij helpen jaarlijks zo'n 2000 koppels om soepel te scheiden, tot volle tevredenheid van alle partijen.

Klantbeoordelingen

9.2

Onze keurmerken

High Trust

Wij werken op een duurzame manier samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Zo maken we samen het proces van het aanvragen van gesubsidieerde rechtsbijstand makkelijker en eenvoudiger.

MfN

Wij werken met mediators die gecertificeerd MfN-registermediator zijn. Dit betekent dat zij een opleiding hebben gevolgd om mediator te worden. Zij hebben hun kwaliteiten en ervaring als mediator aangetoond met verschillende toetsen. 

ADR

Ook werken wij met mediators die voldoen aan de hoge kwaliteit- en onderhoudseisen van het ADR. Het ADR Register is een onafhankelijk keurmerk dat een verzoek heeft ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand om, net als de MfN, door de Raad te worden erkend.