Mijn ex-partner en ik hebben samen een kind. Hoe ontbinden we ons geregistreerd partnerschap?

Het ontbinden van een geregistreerd partnerschap lijkt erg veel op een echtscheiding. Ook wanneer je een geregistreerd partnerschap wilt ontbinden, moet je namelijk een document opstellen met alle afspraken over onder andere jullie woning, inboedel en vermogen. Daarnaast is ook het opstellen van een ouderschapsplan verplicht. Hierin liggen jullie alle afspraken vast rondom de omgang met de kinderen en hoe jullie elkaar op de hoogte houden van hoe het met de kinderen gaat. Dit plan moet door de rechter goedgekeurd worden.

600+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Wat anderen over ons zeggen

Wij helpen jaarlijks zo'n 2000 koppels om soepel te scheiden, tot volle tevredenheid van alle partijen.

Klantbeoordelingen

9.2

Onze keurmerken

High Trust

Wij werken op een duurzame manier samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Zo maken we samen het proces van het aanvragen van gesubsidieerde rechtsbijstand makkelijker en eenvoudiger.

MfN

Wij werken met mediators die gecertificeerd MfN-registermediator zijn. Dit betekent dat zij een opleiding hebben gevolgd om mediator te worden. Zij hebben hun kwaliteiten en ervaring als mediator aangetoond met verschillende toetsen. 

ADR

Ook werken wij met mediators die voldoen aan de hoge kwaliteit- en onderhoudseisen van het ADR. Het ADR Register is een onafhankelijk keurmerk dat een verzoek heeft ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand om, net als de MfN, door de Raad te worden erkend.